Myrskyn blogikaverit Peppi ja Rilla olivat tehneet mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin halusi ehdottomasti vastata painavine ( 7 kg) mielipiteineni.

1 Viihdytkö paremmin auringossa vai varjossa?

Arskassa tietenkin. Ulkona ja sisällä. Vaikka tässä yhtenä päivänä piti mennä marjapuskan alle varjoon. Äippä sanoi, että se oli viime kesänä lempipaikkani. Pitäisikö uskoa?

2 Kuinka monta kertaa päivässä saat ruokaa?

Kaksi, mikä on mielestäni useita kertoja liian vähän.

3 Pidätkö marjoista / hedelmistä / vihanneksista?

Kaikki putoaa. Appelsiini ja paprika tekevät vähän tiukkaa, mutta períaatteeni on, että kaikki ruoka, mikä saadaan kiinni, syödään. Aamuni eivät ala kunnolla ilman porkkanan puolikasta.

4 Ulvotko koskaan - jos niin mitä?

Joskus harvoin vähän harjoittelen, kun jään yksin.  Lauman hajoaminen on kyllä aina hankalaa, siihen vastaan vingahtelemalla ja kimeillä haukahduksilla.

5 Miten käyttäydyt vieraita ihmisiä / eläimiä kohtaan?

Haluan heti tutustua. Tunnuslauseeni on: kaikki ovat mukavia, kunnes toisin todistetaan. On kyllä pelottaviakin ihmisiä, esimerkiksi pelästyin yhtä lasta, jolla oli kahdet silmät. Äippä sanoi, että ne toiset olivat vain kuvia paidassa. Olin eri mieltä ja murisin varoitukseksi. Nauroivat, ruojat! Loppujen lopuksi se olikin ihan tuttu ja mukava lapsi.

6 Lempi-ihmisesi?

Äippä ja Paavo. Paavo on äipän lapsenlapsi, 5-vee ja on meillä usein hoidossa pikkuveljensä Viljon 2-vee kanssa. Tykkään Viljostakin, mutta sitä pitää vähän varoa, kun se tekee kepposia.

7  Mitä temppuja osaat?

Melkein mitä vain: istua, antaa tassua ja ylävitosia, mennä maahan, ryömiä, kurreistuntaa ja tassutella takajaloilla. Pyörähtää ilmassa ympäri takajaloilla ja maassa selän kautta ympäri sekä kuolla. Etsiä piilotettuja leluja, pelata jalkapalloa (osaan sekä kuljettaa palloa että torjua maaleja). Pysyä käskystä paikallani ja seurata. Mutta en halua hyppiä esteitä enkä noutaa. Harjoituksen puutetta, sanoo äippä.

8 Onko sinulla koirakavereita?

On tosi monta tässä naapureissa. Ja sitten on äipän lasten koirat, yhteensä viisi. Vain harvan tuntemani koiran kanssa en ole kaveri.

9 Kärsitkö eroahdistuksesta yksin ollessasi?

Olen niin harvoin yksin, että yleensä käytän tilaisuuden ylimääräisiin torkkuihin. Saatan vähän muodon vuoksi ulvoa, kun äippä lähtee, mutta aina se yllättää minut nukkumasta kotiin tullessaan.

10 Miten aiot viettää kesälomasi?

Me ollaan aina lomalla, kun äippä on eläkkeellä. Kesällä ollaan paljon pihalla ja mökillä. Turun tytöt tulevat tänne osaksi lomaansa. Eli kivaa on tiedossa. En muuten sitten ui!

11 Mitä haluaisit sanoa omistajillesi?

Hanki nyt äkkiä minulle se pikkuveli! Pari ruokailua lisää päivässä ei olisi pahitteeksi. Muuten on kaikki hyvin, kiitos!