Käytiin tässä Rautalammin pestuumarkkinoila. Eilan ja Jorman viiden tähden koirahotelli on maineensa veroinen: palveluskuntaa riitti kaikkiin tarpeisiin. Hotelli on myös Michelin-tason ravintola, sain siellä maistella kaikenlaista ihan uutta, esimerkiksi makaronilaatikkoa ja appenzeller-juustoa. Nam! Myös luumut suoraan puusta olivat herkullisia. Taidanpa poiketa toistekin. Kiitokseksi hyvästä palvelusta en tehnyt yhtään lätäkköä enkä nuudeliläjää sisälle.

Pestuumarkkinoilla kukaan ei onneksi halunnut pestata äitiä, minulla olisi kyllä ollut ottajia. Pidin kuitenkin luvattua ruokapalkkaa liian vaatimattomana kykyihini nähden, ja luultavasti olisi myös tullut äitiä ikävä. Vaikka yhden hauskan porukan mukaan olisin kyllä lähtenyt, jos olisi päästetty.

Koko reissun tähtihetki oli Eero-veljen tapaaminen. Eero on päässyt mukavaan laumaan, siihen kuuluu lapsiakin. Eero on vähän minua isompi, mutta ei se näin veljesten kesken haittaa. Otettiin oikein kunnon veljespainit siinä pihalla, kun ensin vähän haisteltiin toisiamme. En olisi ollenkaan halunnut lähteä pois, vaikka suoraan sanoen kyllä jo hieman väsytti. Onneksi ehdimme sopia uudesta veljestapaamisesta.

Tänään taidan ottaa lepopäivän, kun näyttää satavan vettäkin. En tykkää sateesta, kun ne pikku pallot tulevat selässä suoraan turkin läpi.